Pnevmatike

PNEVMATIKE

Pnevmatike so pomembne tako z vidika varnosti, kot tudi uživanja v vožnji.

Ob pestri ponudbi, ki Vam je na voljo v naših poslovalnicah, je nakup pnevmatik lahko precej zapleteno opravilo. Naši strokovnjaki vam bodo z veseljem olajšali nakup z dodatnimi informacijami ter nasveti.

Pri nakupu pnevmatik imejte v mislih okoliščine, v katerih se največkrat vozite. Če se vozite večinoma po mestu oziroma naseljih, so praktične gume z dobrimi zaviralnimi lastnostmi. Ker boste verjetno pogosto zavirali in pospeševali, je pomembno, da se gume čim manj obrabijo.

Če boste veliko uporabljali avtoceste, so za vas najprimernejše potovalne pnevmatike, za katere je značilno, da so tihe tudi pri velikih hitrosti, pomagajo prihraniti gorivo in imajo dolgo življenjsko dobo. Za tiste, ki veliko uporabljate bolj razgibane ceste (v hribih, vinogradih, gorah), so priporočljive gume z odličnim oprijemom za varnost in lažje premagovanje klancev tudi na mokrem cestišču. Predvsem pa vam bodo prišle še kako prav zelo dobre zimske pnevmatike, s katerimi boste lahko premagali tudi zaledene klance.

Prepričani smo, da boste v naši pestri ponudbi, prav gotovo našli najboljšo izbiro za Vas.

V PONUDBI IMAMO SLEDEČE BLAGOVNE ZNAMKE

Za ostale storitve, ki vam jih nudimo v servisnih centrih First Stop nas lahko kontaktirate na
info@firststop.si