Predstavitev First Stop

Dobrodošli k eni največjih evropskih mrež za dobavo pnevmatik

First Stop – vaša prva izbira storitev za pnevmatike

First Stop je panevropska mreža ponudnikov storitev za pnevmatike s 16-imi leti profesionalnih izkušenj. Trenutno imamo 2.000 servisnih centrov v 25-ih državah širom Evrope. Gonilo te impresivne rasti je bilo vedno le eno: ponuditi našim strankam najboljšo storitev, izdelke in nasvete za pnevmatike in vozila. Ko gre za pnevmatike, naj bo First Stop vedno vaša prva izbira!

First Stop po Evropi
Pomoč pri izbiri

First Stop strokovnjak – vaš prvi strokovnjak za varnost

Pnevmatike so vaš edini kontakt s cestiščem. Da zagotovimo varnost vas in vaše družine na cesti, poskrbimo, da so na vašem vozilu vedno nameščene ustrezne pnevmatike, ki se bodo učinkovito soočale z vsemi situacijami na cesti. V naši ponudbi so vam na voljo vse vrste pnevmatik tako vseh vodilnih proizvajalcev kot tudi cenovnih razredov, ki omogočajo najboljšo izbiro za vaše potrebe.

First Stop servis

First Stop – vaša prva izbira servisa vozila

Vsi First Stop strokovnjaki so bili deležni poglobljenega izobraževanja in so profesionalci na svojih področjih. Poleg področja pnevmatik vam naši servisni centri ponujajo tudi strokovne storitve iz širokega nabora drugih področij, kot so menjava olja, akumulatorjev, diagnostika elektronskih komponent vozil, zavornih sistemov, izpuhov, blažilnikov vzmetenja itd. Poiščite več tukaj, pri vašem najbližjem First Stop servisnem centru.

First Stop

Naše stranke izberejo First Stop zaradi:

  • našega profesionalnega pristopa in strokovnosti, ki zagotavlja vašo varnost na cesti;
  • naših zelo kakovostnih storitev, opreme in izdelkov vodilnih proizvajalcev;
  • naše bližine in priročnosti: v vaši bližini je vedno First Stop center s parkirnim prostorom, čakalnico in ostalimi objekti;
  • naše spletne trgovine: sedaj lahko kupujete pnevmatike in si rezervirate termin tudi preko spleta. K nam morate priti zgolj, ko je treba opraviti storitev samo.

KLJUČNE ŠTEVILKE

0
servisnih centrov
0
držav po Evropi
0
milijonov prodanih pnevmatik letno
0
let izkušenj

Več kot 2.000 servisov širom Evrope

25 držav v Evropi

10 milijonov prodanih pnevmatik letno

Približno 10.000 First Stop zaposlenih v Evropi